Шон Уайт и Нина Добрев са заедно от март 2020 г., но разкриха официално връзката си през май същата година по забавен начин. Нина публикува в Instagram снимки как е подстригала гаджето си у дома заради локдауна.

Нина Добрев, Шон Уайт, как двамата прекараха заедно Коледа и първата им снимка

Първата Коледа на Нина и Шон

Наистина любов по празниците

Оттогава влюбените гълъбчета не пропускат възможност да прекарат времето си заедно. И макар това не винаги да е лесно в техния случай, заради многото им професионални ангажименти, двамата са си разработили система, по която да могат да се засичат възможно най-често.

Самолетните им билети са резервирани с месеци напред и програмата им е подредена по такъв начин, че въпреки работа, тренировки и т.н., винаги да могат да отделят време, за да се насладят един на друг.

Redeeming Love, Нина Добрев и първи трейлър на романтичната драма

Нина Добрев в ролята на проститутка

Какво да очакваме от новия й филм Redeeming Love

В случая времето, което споделят е зимната им ваканция. Нина не пропусна да се похвали на милионните си фенове в своя Instagram профил, че си прекарва повече от страхотно в комканията на най-близките ѝ хора и...животни. По точно с гаджето ѝ Шон и с кучето ѝ Маверик.

Както и очаквахме от актрисата с български корени, снимките са изпълнение с усмивки, позитивизъм и добро настроение. Винаги има "екшън" сцени и винаги Нина изглежда толкова естествена, дива и щастлива.

Въпреки че не става ясно къде точно се намират, по всичко личи, че е на някой зимен курорт, където и двамата ще имат възможност да се порадват на снега и да покарат ски и сноуборд. Да не забравяме, че Шон Уайт е сноуборд шампион, а както и той самият е споделял пред различни медии, нашето момиче по нищо не му отстъпва в карането.