Не е рядкост известни актьори да посещават премиерите на филми на свои колеги, за да изкажат по този начин подкрепата си към тях. Можем да кажем, че Нина Добрев направи нещо подобно. И то не с кого да е, а с Брад Пит. 

Брад Пит, "Убийствен влак" и как актьорът се появи в зелен костюм на премиерата на Bullet Train

Докога ще продължават провокациите на Брат Пит

Актьорът отново изуми всички с визия

Българката не е присъствала на някоя от премиерите на "Убийствен влак", който е по кината от 5 август, но все пак успя да намери начин хем да подкрепи филма и колегата си, хем да се пошегува.

В профила на Добрев в Instagram виждаме, че преди дни е присъствала на събитието, организирано от Louis Vuitton в Бевърли Хилс - 200 TRUNKS, 200 VISIONARIES: THE EXHIBITION. Но виждаме също така, че най-вероятно е отишла и на кино, за да гледа "Убийствен влак".

Казваме най-вероятно, защото не можем да бъде напълно сигурни, но Нина публикува снимка, на която виждаме как позира пред постер на филма. Но не просто позира, а е направила доста интересна чупка в кръста, така че задните ѝ части се оказват в непосредствена близост до лицето на Брад Пит.

Нина Добрев, тигровите акули, гмуркането с тях и защо е важно да ги защитим

Нина Добрев не се страхува от акулите

Актрисата призовава те да бъдат защитени

В описанието към поста Нина Добрев шеговито написа, че никога досега не е сядала върху лицето на Брад Пит. По-голямата част от последователите на актрисата в социалната мрежа също оцениха чувството ѝ за хумор.