Преди малко повече от месеци Николета Лозанова и Ники Михайлов станаха родители на момиче, което кръстиха на неговия баща Борислава. След това моделът разкри за трудностите, през които е преминала по пътя към така желаното дете. А сега, когато то вече е в ръцете й, щастливите мигове са безкрайни.

Николета Лозанова и Ники Михайлов станаха родители

Николета Лозанова пак изненада всички

Семейството се увеличава

Е, принос за това има и вратарят, когото Николета направи баща за пръв път и съвсем очаквано сега той е по-влюбен от всякога в нея. Поредното доказателство за това е бижуто, с което Лозанова се похвали в края на миналата седмица.

В профила си в Instagram тя публикува две снимки. На едната виждаме новородената й дъщеря с луксозен биберон на марката Celine. Но вниманието ни веднага привлича друга подробност - огромният пръстен с диаманти, който блести върху ръката на модела, която тя нежно е сложила върху дъщеричката си. 

От втората снимка пък разбираме, че той е на марката Tiffany & Co., която е най-известна с това, че предлага наистина специални годежни пръстен, на които никоя жена не може да каже "не".

Този на Николета Лозанова е с квадратна форма, с един голям диамант по средата е още десетки по-малки около него. "Това е...", написа тя към снимките и добави едно сърце. А Ники Михайлов я допълни, като коментира с "Вечно" и добави емотиконки на годежен пръстен и булка.

И няма как това да не се счете за намек, че двамата влюбени са се сгодили малко след раждането на дъщеря им и ако тази година имат люлка, то догодина вероятно ще дойде и булката.

Никол - малката дъщеря на Николета Лозанова, вече е пораснала госпожица

Малката дъщеря на Николета Лозанова вече е пораснала госпожица

Ето как изглежда 12-годишната Никол

Николета Лозанова вече има един неуспешен брак зад гърба си - с Валери Божинов. А най-вероятно скоро може да я видим в бяла рокля за втори път. Засега с Ники Михайлов не са потвърдили категорично, че пръстенът е годежен, но нищо чудно да ни изненадат с още една хубава новина, както дойде и тази за малката Борислава.