Никол Шерцингер често попада в полезрението на медиите. Понякога заради бляскава корица на списание, където ще се появи, понякога заради някое дребно скандалче. Друг път чисто и просто, защото изглежда забележително по бански и трудно човек да подмине сникките ѝ в Instagram, без да спомене очевидното, а именно колко е секси. 

Никол Шерцингер, новата и визия и колко добре изглежда певицата руса

Никол Шерцингер - руса и много секси

Певицата изненада феновете си с нова визия

Никол Шерцингер определено знае как да провокира, а напоследък го прави предимно през социалните мрежи.

Ако следваме певицата там, значи добре знаем, че любимото й място е плажът, а любимите й кадри са тези по бански. Е, не само на нея, но и на нас, признаваме си.

Точно си помислихме, че мина доста време, откакто последно видяхме Никол по плажно облекло, и тя реши да ни изненада с поредна порция секси снимки.

Този път двамата с Том Евънс отново са в родината на певицата. Причината за посещението им обаче не е семейно събиране, а Седмицата на модата в Хаваи. 

"Толкова съм горда да видя всички местни таланти, които показват забележителните си колекции в тази епична обстановка", написа Никол под серия от снимки в своя профил в Instagram, където с гордост позира, облечена с невероятен тоалет. 

Наред с професионалните ангажименти обаче, Никол успя да открадне малко време и за почивка на плажа. Певицата отново демонстрира невероятната си форма и за пореден път показва нов модел бански, който просто ѝ стои възхитително. 

Перфектните й форми пък не са никаква изненада, защото откакто е с половинката си Том Евънс, певицата тренира по-здраво от всякога, а резултатите от положените усилия демонстрира все по-често.

"Моето спокойствие се намира някъде между небето и пясъка. Къде е вашето", пита певицата под едно от видеата си, в които ни прави свидетели на невероятната магия на Хавайските острови.