Това лято за Никол Шерцингер бе по-специално, защото мина под знака на любовта й с Том Евънс. Певицата ни заля с романтични и секси плажни снимки със своята половинка. А освен нея, тя не пропускаше да се похвали и със стегнатите си форми.

Очевидно певицата най-сетне е постигнала хармония на духа и тялото и се чувства по-добре от всякога. А и между нея и Том също има завиден баланс. Двамата не само изглеждат еднакво добре и се усмихват еднакво широко, но дори започнаха да се обличат и с еднакви дрехи.

На последните две снимки, които Шерцингер качи преди часове по случай Деня на труда в САЩ, виждаме влюбените в плажни тоалети със сходни принтове. Никол е с цял, черен бански, комбиниран с шарен, разкроен панталон. Том пък е само по шорти.

От информацията, която певицата ни даде, разбираме, че дрехите са част от лятната колекция на марка на нейна близка приятелка. Е, със сигурност няма по-подходящи рекламни лица за тоалетите от тези двамата...

Никол Шерцингер, Том Евънс и поредната им секси тренировка

Никол и Том са секси и докато тренират

Да се поизпотиш в приятна компания

На Шерцингер очевидно й харесва с Евънс да са в пълен синхрон и в облеклото, защото наскоро ги видяхме и в бански в еднакви цветове. А Том пък е толкова влюбен, че е съгласява на всички модни хрумки на половинката си.