Всички си мислим, че повечето женени хора би трябвало да знаят на колко години са техните съпрузи, нали? Оказва се обаче, че невинаги е така. Приянка Чопра доказа, че възрастта наистина е просто число, след като не успя да си спомни на колко години е Ник Джонас.

Ник Джонас, Villa One и новата марка текила на изпълнителя

Увлечението на Ник Джонас по алкохола

Новото бизнес начинание на изпълнителя

Въпросният гаф с възрастта на изпълнителя се случи в социалните медии. Както добре знаем, наскоро Ник Джонас сподели в Instagram, че заедно с Джон Варватос пускат нова марка текила с името Villa One.

Изгаряща от желание да поздрави Ник Джонас за бизнес начинанието му, съпругата на изпълнителя реши да се изфука колко успял мъж има, като го похвали публично в Instagram.

Приянка Чопра сподели тяхна обща снимка на фона на тир, брандиран с марката текила на изпълнителя и написа: "Толкова съм горда. Само на 27 и вече със своя собствена марка текила."

Феновете на изпълнителя обаче веднага побързаха да отбележат, че Ник Джонас е роден на 16 септември 1992 г., което означава, че все още е на 26 години, а не на 27, както написа съпругата му.