Всеки може да поспори, че на тях не им е толкова трудно, колкото на всяка една средностатистическа самотна майка в България.

Тези жени обаче показват, че и знаменитостите минават през трудности, но това не им пречи да отглеждат децата си отговорно и да са родители за пример.

Анджелина Джоли

Няма как да не започнем с нея - особено след раздялата на "идеалната холивудска двойка" Брад и Анджелина. Актрисата от Лара Крофт обаче избра сама да отглежда шестте си деца и временно да "замрази" кариерата си, за да се отдаде на семейството.

Сандра Бълок

Скоро след като се раздели с гаджето си Джес Джеймс, тя успя да осинови сина си Луис. Пет години по-късно актрисата от предстоящия "Бандата на Оушън 8" осинови и дъщеря си Лейла.

Нов трейлър на „Бандата на Оушън 8“

Нов трейлър на „Бандата на Оушън 8“

Екшънът с обирджийките излиза това лято

Хали Бери

Красивата актриса не се слави с щастлив семеен живот. Жертва на домашно насилие в младежките си години, тя се раздели с Габриел Обри, от когото има дъщеря, а по-късно и с Оливие Мартинес, на когото роди син.

Шарлийз Терон

Южноафриканката често се шегува, че другият родител в семейството й са нейните кучета. Тя има две осиновени деца - син и дъщеря.

Мини Драйвър

Актрисата има кратка афера с Тимъти Лий, чийто резултат е Хенри, който се ражда през 2008 г. Лий обаче не желае да има нищо общо с него и Мини го отглежда сама.

Денис Ричардс

Красавицата не случи със съпруг като Чарли Шийн. Затова пък имаше късмет с три деца - две от него и едно, което осинови сама след развода си.

Бритни Спиърс

Малкото момиченце, преобърнало поп музиката, има двама сина - на 13 и на 12 години, от бившия си съпруг Кевин Федърлайн. Чувстваме се остарели...

Мишел Уилямс

Тя е принудена да се превърне и в майка, и в баща на малката Матилда, когато годеникът й Хийт Леджър умира през 2008 г.

Мадона

Подобно на Анджелина, кралицата на попа има шест деца - Лурдес от Карлос Леон, Роко от Гай Ричи, Дейвид, когото осиновява през 2006 г., Мърси Джеймс, осиновена през 2009 г., и близнаци, осиновени през 2017 г.

Миа Фароу

Но каквото и да си говорим, постиженията на всички дами по-горе бледнеят пред родителството на Миа Фароу, отгледала сама 14 деца, 10 от които са осиновени.