Стендъп комедиантите по принцип не залагат кой знае колко много на представянето им преди появата на сцената. А по-скоро на остроумни шеги и закачки след това.

Но Наташа Леджеро е решила да направи и двете и буквално да събере очите на всички в залата. По време на стендъп представление комикът Бърт Крайшър излезе без тениска на сцената и след като приключи с шегите си покани на сцената своята колежка.

Тя, от своя страна, реши да започне ударно монолога си, събличайки първо бялото си якето си, а след това и тениската си, за да разберат всички в залата, че тази вечер е решила да не носи сутиен.

Реакцията на публиката при събличането на Наташа Леджеро е очаквано бурна, но само след няколко секунди комедиантката реши все пак да се загърне с якето си.

В профила си в Instаgram Наташа Леджеро сподели видео от случилото се, както и няколко снимки. Към постовете си тя написа, че щом мъжете комедианти могат да се събличат голи до кръста, то защо и жените да не могат.

Съпругът ѝ Моше Кашър, който също е стендъп комик, коментира видеото по забавен начин. Той написа, че е бесен от случилото се и иска да говори с нея или поне тя да се прибере у дома.