Актрисата Дженифър Анистън показа дома, в който живее със съпруга си Джъстин Теру. Именно в луксозното имение в най-скъпата част на Ел Ей - Bel Air, двамата сключиха таен брак през 2015 г. А сега най-сетне се решиха да открехнат вратите на своята крепост пред списание Architectural Digest.

Снимка 338956

Източник: Architectural Digest

Звездата от "Приятели" е категорична, че няма друго място на света, където би искала да живее. Преди й е звучало примамливо да сменя адресната си регистрация през няколко месеца, но сега гледа в далечна перспектива.

Снимка 338955

Източник: Architectural Digest

Тя купува имението през 2011 г., докато търси уединение и бяга от папараците. По имението Анистън работи заедно с дизайнера, създал и предишния й дом в Лос Анджелис.

Снимка 338954

Източник: Architectural Digest

Но и самата тя е взела дейно участие в декорирането на дома. Дори споделя, че ако не е актриса, вероятно е щяла да бъде именно дизайнер. Страстта й в тази насока си личи ясно и отвътре, и отвън на луксозното имение.

Снимка 338953

Източник: Architectural Digest

Джен обича топлите цветове, създаващи уют. Затова си пада по бронза, дървото и камъните. Именно те са водещите елементи в дома й. За актрисата е важно не само да е красиво, но и удобно.

Снимка 338961

Източник: Architectural Digest

Съпругът й също е пожелал да вземе участие с идеи в процеса на обзавеждане, но Анистън не крие, че й е било доста трудно да се съобразява с чуждо мнение. Все пак, успяла е да направи няколко компромиса.

В семейното имение има десетки произведения на изкуството. Актрисата се шегува, че домът й е среща между стария и новия свят. Старото е под формата на ръчно рисувани тапети, средновековни мебели, копринени килими и абстрактни експресионистични картини. А новото са технологиите и екстериорът.

Анистън и Теру обожават да прекарват време заедно, с приятели и в градината, около басейна или барбекюто. Дворът е впечатлява с растителност и изряден вид. Нищо чудно, че Джен не иска друга къща.