През последната седмица съпругата на Уил Смит - Джейда Пинкет Смит, реши да бъде болезнено откровена за живота и семейството си. Днес, 17 октомври, излиза биографичната ѝ книга Worthy, но още преди нейната поява Джейда даде няколко интервюта, в които разкри неподозирани тайни от личния си живот.

Джейда Пинкет Смит и Уил Смит - разделени, но не и разведени

Защо Уил Смит и съпругата му са разделени, но не и разведени

Актрисата сваля картите на маса

Като факта, че през последните седем години с Уил Смит са били разделени, макар и да не са се развели. Уил Смит коментира признанията на жена си с думите, че книгата "някак си го е събудила" и че осъзнава, че Джейда е "по-издръжлива, умна и състрадателна, отколкото той е подозирал".

"Когато сте били с някого повече от половината от живота си, настъпва нещо като емоционална слепота и твърде лесно може да загубите чувствителността си към неговите скрити нюанси и фини красоти", каза още Смит.

Междувременно стана ясно и как приемат случващото се децата на актьорите. Според източник, който говори с Entertainment Tonight, Уилоу и Джейдън "се чувстват зле за баща си с всички скорошни заглавия за техните родители", като добавя, че и двете деца на Смит желаят "някои от личните въпроси на семейството им да останат лични", макар да чувстват известно облекчение, че истината все пак е разкрита.

Снимка 568489

Източник: GettyImages

Daily Mail пише, че Уилоу и Джейдън са се чувствали изключително "неудобно", когато е трябвало да избягват въпроси за състоянието на отношенията на родителите си през годините. Въпреки чувството си на облекчение, че истината най-накрая стана обществено достояние, двамата обаче се притесняват, че сякаш новината "не помага" на звездата от "Мъже в черно" в собственото му пътуване.

"Те знаят, че той е преживял много напоследък и това не помага", разкрива още източникът пред Entertainment Tonight. Въпреки публичното разкриване на семейната драма на семейството, актьорът от "Аз съм легенда" все още се твърди, че "обича Джейда".

Уил Смит след шокиращите признания на Джейда Пинкет Смит

Уил Смит след шокиращите признания на Джейда Пинкет Смит

Ето го и първия коментар на актьора

Същият източник добавя, че "той винаги я е пазил и винаги ще го прави". Тази подкрепа обаче не означава, че звездата от "Лоши момчета" не обръща внимание на собствените си нужди. "Той се опитва да бъде подкрепящ, като същевременно обаче гледа се грижи и за себе си."