Мирослав Бърняшев остави по принуда зад гърба си Световната федерация по кеч, но за щастие не спрял да ни забавлява - и на ринга, и в интернет пространството.

Мирослав Бърняшев, All Elite Wrestling и първият мач на българина

Миро се завърна с гръм и трясък

Русев е в историята...

Както знаем, българинът е запален геймър и в последните няколко месеца се е отдал на хобито си. Покрай това пък прави видео разговори на живо, в които феновете му задават въпроси.

Те могат да бъдат намерени в YouTube, а ние пък попаднахме на видео, в което Русев, както стана известен от кеча, разказва как с Лана са станали гаджета.

Двамата са били част от NXT, подготвителната федерация на WWE. Бърняшев признава, че в началото изобщо не е искал да излиза с някой от колегите си, а бил фокусиран изцяло върху развитието си на ринга.

Фактът, че със Си Джей Пери са прекарвали почти по цял ден заедно, ги е сближил. Мирослав Бърняшев признава, че негов колега и съквартирант по онова време си е падал по Лана. Но тя по него - не.

Мирослав Бърняшев, Си Джей Пери, Черно море и мечтаната ваканция на Лана

Мечтата на Лана да посети Черно море

Лана иска, Миро изпълнява

Българинът е честен, че няма представа кой от двамата е направил първата стъпка, но в началото е трябвало да крият връзката си, защото от NXT не позволяват романтични връзки между кечистите.

Казва също така, че първоначално си е мислел, че не е на нивото на Лана и тя просто няма да му обърне внимание.

Но въпреки че е била заобиколена от кечисти, които имат плочки и на краката си, тя е изградила връзка с Бърняшев, защото си пасвали като хора.