Болестта, с която Аштън Кътчър се пребори преди няколко години, се бе отразила доста негативно на много аспекти от живота му. Отрази се дори и на подвижността му. Оттогава обаче актьорът се възстанови и през ноември даже пробяга маратона в Ню Йорк.

Аштън Кътчър, Майкъл Кътчър, церебрална парализа, васкулит и емоционалното интервю на актьора за здравословните проблеми

Аштън Кътчър - емоционален, както никога досега

Какво разкри актьорът за здравословните проблеми в семейството си

Сега Аштън Кътчър си припомня периода, в който не е можел да ходи, и разказва, че в един момент е стигнал до прозрение. "Казах си: Чакай малко. Ако мога да стигна от невъзможността да ходя до това да бягам на маратон за период от три години, тогава мога просто да оставя всичко това в миналото. Върнах се. Добре съм."

В разговор с д-р Дейвид Агъс за епизод от поредицата The Checkup with Dr. David Agus актьорът говори откровено за васкулита. Това е рядкото автоимунно заболяване, с което той се пребори преди няколко години. Трудностите в здравословното си състояние, разбира се, успява да преодолее не без безусловната подкрепа на жена си Мила Кунис.

Дори д-р Дейвид Агъс казва, че Аштън Кътчър е трябвало да минава прегледи при няколко различни лекари, за да стигне до подобрение и, в крайна сметка, възстановяване. От думите на доктора разбираме, че през ноември 2019 г. състоянието на актьора е било най-тежко. "Ще кажа, че съпругата ти е невероятна", споделя още д-р Дейвид Агъс.

Естествено, Кътчър няма как да не се съгласи: "Жена ми е най-добрата."

Мила Кунис получава признателност за отдадеността, подкрепата и грижите, които полага за съпруга си в най-трудния му период. Тя просто е неотлъчно до него, през цялото време.

Аштън Кътчър, Мила Кунис, васкулит и какво разкри актрисата за диагнозата на съпруга си

Болестта, с която се бори Аштън Кътчър

Какво разкри съпругата му Мила Кунис

Че страда от васкулит, Аштън Кътчър разкри през август в епизод от предаването на Беър Грилс Running Wild with Bear Grylls. Сега, няколко месеца по-късно, актьорът разказа повече за битката си с болестта в епизода на The Checkup with Dr. David Agus.