Неотдавна Мила Кунис и Аштън Къчър ни спечелиха със самоиронията, която проявиха с видеото, в което къпят децата си. И въпреки хумора им, по всичко личи, че двамата всъщност са отговорни родители, особено Мила Кунис. Тя отчита поне една сериозна грешка, която е допуснала във възпитанието на дъщеря им.

Аштън Къчър, Мила Кунис  и показното къпане на децата им

Мила и Аштън изкъпаха децата

Актьорите се пошегуваха с коментарите по свой адрес

В подкаста Mom Confessions актрисата споделя за най-големия си провал като родител до момента, който оставя и съпруга й смаян.

И разказва за реакцията си, след като в предучилищната група на дъщеря им Уайът (6 г.) друго момиче, което не било от най-любезните, я бутнало.

"Дъщеря ми се върна (от детската градина - бел. а.) и каза:" Едно хлапе ме бутна." И аз инстинктивно казах: "А ти блъсна ли я?" Дъщеря ми отговори: "Не!"

Мила посъветвала Уайът следващия път да отвърне със същото и просто да си тръгне. Съпругът й Аштън Къчър присъствал на разговора и без да се намесва, просто й направил знак, поклащайки глава в знак на несъгласие.

Мила Кунис, Аштън Къчър, Уайът и откровенията на Кунис за интереса им към Космоса

Каква иска да стане дъщерята на Мила Кунис и Аштън Къчър

И защо всички в семейството са луди по Космоса

Мила признава, че този случай е най-големият й провал до момента като родител. Но обяснява грешката си с факта, че дъщеря й много й напомня за самата нея. Актрисата описва дъщеря си като "независима, ярка и умна", цитират звездата от FOX28.