Ако има нещо, което харесваме в знаменитостите, то това е чувството им за хумор и способността им да се надсмиват над самите себе си. Затова сме фенове на Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс, а вече и на Мила Кунис и Аштън Къчър.

Мила Кунис, Аштън Кътчър, двете им деца и как поддържат личната си хигиена

Колко често се къпят Мила Кунис и Аштън Кътчър

Не този отговор очаквахме

Холивудското семейство стана "вайръл" в последните седмици след изявленията, свързани с личната им хигиена. Вместо да вземат навътре хилядите критики, на които бяха подложени, Кунис и Къчър се позабавляваха с темата.

Двамата записаха видео, на което къпят децата си. "Пуснала си вода върху децата? Да не се опитваш да ги стопиш", казва Къчър, докато съпругата му къпе шестгодишната им дъщеря Уайът Изабел и четиригодишния им син Димитри.

"Това им е четвъртото къпане тази седмица! Естествените мазнини на кожата им ще бъдат разрушени", продължава с показното си възмущение 43-годишният актьор.

Двамата с 37-годишната му съпруга разказаха, че къпят децата си само, ако мръсотията по тях "се вижда". Междувременно и Cardi B се включи в темата с къпането. "Защо всички казват, че не се къпят? Започва да ме сърби", написа тя в Twitter.