Напоследък рядко гледаме Мила Йовович на кино, защото тя е посветила голяма част от живота си не на работата, а на семейството си. През 2023 г. ще имаме щастието все пак да я видим в новия филм на съпруга й Пол Андерсън In the Lost Lands, базиран на творба Джордж Р. Р. Мартин.

Мила Йовович, Евър Андерсън, „Черната вдовица“ и как малката Евър имитира майка си

Мила Йовович и дъщеря й Евър си разменят ролите

Малката Евър е родена за киното

А междувременно за пореден път ставаме свидетели как 46-годишната актриса се забавлява с децата си. Този път тя ни демонстрира един ден в парка със средната си дъщеря - седемгодишната Даш.

"Това са моменти, които остават завинаги в паметта ми", пише Йовович в официалния си профил в Instagram, където публикува снимка с дъщеричката си, облечена в светлосиня грейка сред снега.

Актрисата се впуска и в поетично описание на околния пейзаж, като говори за дървета, покрити с бели одеяла и натежали от сняг клони, който се изсипва върху главите им, докато слушат как снегът скърца под ботушите им.

Мила Йовович и съпругът й - режисьорът Пол Андерсън ("Заразно зло") се женят през 2009 г. и имат три дъщери заедно. Това са 15-годишната Евър, която вече върви по стъпките на майка си като модел и актриса, седемгодишната Дашиъл и двегодишната Оушън Ларк.