Миа Халифа е бивша порно актриса, за която вероятно половината от мъжете (не само) са чували. Другата половина просто не си признават, че са запознати с кариерата ѝ.

Все пак, за всички, които по някакви причини са в неведение, нека кажем, че Миа Халифа е американка с ливански корени, която има няколко филма за възрастни. И макар че кариерата ѝ продължи около три месеца, тя се превърна в една от най-големите звезди в индустрията.

Защо тогава се отказа ли? Една от причините е, че получи смъртни заплахи от джихaдиcткa групировка, тъй като в един от филмите носи хиджaб.

Вчера, 13 август, Миа Халифа разкри пред The Sun някои подробности за бъдещите си планове - за живота, за кариерата, за мечтите си. Оказва се, че младата дама винаги е искала да бъде спортен коментатор. Затова и смята да се посвети на тази професия.

Но онова нещо от разговора и с The Sun, за което всички се хващат, е колко всъщност е получавала, за да се снимка във филми за възрастни. 

"Хората мислят, че се съм направила милиони от порното, но истината е, че изкарах общо около 12 хиляди долара."

И ние очаквахме нещо по-солидно като сума, но... такъв е животът. Явно такава е и порно индустрията.

Миа разкрива също, че след като се е отказала от това си занимание, е изпитала огромна трудност при намирането на нормална работа. Донякъде разбираме работодателите.