Актьорският талант на Мерил Стрийп не може да бъде оспорен. Все пак, актрисата е трикратен носител на Оскар. Съвсем наскоро обаче тя доказа, че е надарена и с още един талант, който явно ѝ се отдава толкова, колкото и актьорството.

Мерил Стрийп на 74

Мерил Стрийп в 24 факта

Защото някой днес има рожден ден

В неделя, 16 октомври, Мерил Стрийп се е забавлявала по време на концерт в Ню Йорк - преживяване, което очевидно ще помни дълго време.

Съвсем неочаквано тя се качва на сцената заедно с актьора Трейси Улман и се присъединява към групата Broken Social Scene, за да изпълнят песента "Anthems for a Seventeen Year-Old Girl".

Този специален момент феновете в публиката записват на видео. Благодарение на него и ние може да видим кадрите с общото изпълнение от концерта.

В началото актьорът Трейси Улман, който вече е на сцената, прави знак на някого да се приближи, за да пеят заедно "Anthems for a Seventeen Year-Old Girl". Този човек е Мерил Стрийп.

Виждаме я, облечена доста семпло - в бяла блуза, черни панталони и с очила. Към тоалета си обаче е добавила и задължителната за подобни събития VIP значка.

Веднага щом се качва на сцената, Мерил Стрийп започва да пее ентусиазирано, докато снима с телефона си. Определено си личи, че е голям фен на групата Broken Social Scene.

Леонардо ди Каприо, Don't Look Up и какъв му е проблемът с разголената сцена с Мерил Стрийп

Защо Лео ди Каприо не иска да вижда Мерил Стрийп без дрехи

Нищо, че е на кино

За музикантите знаем, че са от Канада. Групата си те основават през 1999 г. и по-точно - по идея на основателите Кевин Дрю и Брендън Канинг, пише Glamour.