Като съпруга на американския президент, Мелания Тръмп също винаги е в центъра на вниманието, въпреки че не блести с особени изяви и инициативност. А най-важната роля за нея си остава тази на майка.

Именно затова и Първата дама не може да остави без отговор никоя критика или шега по адрес на сина си. Поредната дойде от водещия от Food Network Джон Хенсън. Навръх Деня на бащата, който беше наскоро, той се пошегува в Twitter и написа "Надявам се Барън да прекара деня с когото и да му е баща".

По този начин водещият постави под съмнение факта, че Мелания има дете от американския президент и това очаквано се сметна за доста неуместно. Говорителят на госпожа Тръмп Стефани Гришъм не остави без отговор шегичката.

Снимка 485440

Източник: GettyImages

Тя заяви, че това е поредният "неуместен и безчувствен коментар" по адрес на 14-годишния син на президента, предава New York Post.

Изявлението продължава с напомнянето, че всяко непълнолетно дете, независимо с коя институция е свързано, трябва да има възможността да расте, без да бъде съдено и мразено от непознати и от медиите.

Водещият Хенсън пък се опита да се оправдае, отново в Twitter, заявявайки, че шегата му е била насочена към президента, а не към неговия син.

Доналд Тръмп, Мелания Тръмп и как преминава ежедневието на Първото семейство

Един ден с Доналд и Мелания Тръмп

Това семейство не е като другите

Въпросът тук е защо Мелания не предпочете сама да заяви позицията си и да защити своя син, а го направи чрез говорителката си. Първата дама и преди е засягала темата за отношението към Барън, а последният път, когато някой си позволи да говори за него, тя го засрами публично в социалните мрежи.