Семейство Тръмп със сигурност не е като останалите. И то не само защото е Първото семейство на САЩ, но и по ред други причини. Ежедневието на Доналд и Мелания и техните отношения могат да се сторят странни за мнозина, но за тях са си напълно нормални.

От новата биографична книга The Art of Her Deal: The Untold Story of Melania Trump на журналистката Мери Джордан научаваме любопитни подробности за това как тече животът в Белия дом. Някои тях сме чували и преди, а други - не.

Вече не се изненадваме от поредното потвърждение, че Доналд и Мелания Тръмп не спят в една спалня. Този път то идва от хора от екипа, който се грижи за Първото семейство. А това тяхно решение се дължи не толкова на ледените им съпружески отношения, колкото на чисти битовизми.

Снимка 484390

Източник: GettyImages

Американският президент става много рано, около 5 часа, и веднага пуска телевизора, за да се информира за случващото се по света. Съпругата му пък предпочита да поспива необезпокоявана до по-късно. Затова и го прави в отделна стая.

Спалнята на господин Тръмп е решена в тъмни цветове, а по стените могат да се видят много негови снимки с известни личности. Покоите на Мелания пък са в светли, топли цветове, а снимките й в рамки са с нейния син Барън.

Мелания Тръмп, Доналд Тръмп, The Art of Her Deal: The Untold Story of Melania Trump и нови подробности за отношенията им

Когато Мелания защитава мъжкото достойнство на Доналд

На това семейство никога не му е скучно

Бившите служители в Белия дом, които журналистката интервюира, са категорични, че Първото семейство никога не сяда заедно на масата за вечеря. Дори и двамата да са у дома, всеки се занимава с неговите си неща и рядко комуникират помежду си. А най-често компания на Мелания в самотните вечери правят нейните родители, предава Daily Mail.