По Коледа Мелания Тръмп ни изненада с кожения си панталон в телесен цвят, който отдалеч създава илюзията, че е гола. След това дойде Нова година и Първата дама на САЩ отново не пропусна възможността да покаже, че е по-различна от предшественичките си.

Мелания виждаме най-вече на официални снимки, които се публикуват в официалните профили в социалните мрежи. В първия ден на новата година в профила на госпожа Тръмп в Instagram се появи необичайно черно-бяло селфи.

На него тя позира усмихната в компанията на сина си Барън, който обаче е малко изрязан от кадъра, за да бъде тя в неговия център, в близък план. Селфито Мелания придружи с пожелания за новата година.

Първото семейство на САЩ посрещна 2019 г. в имението Мар-а Лаго, където бе и за Коледа. За Нова година Доналд и Мелания дадоха тържествен прием за десетки гости, който обаче остана скрит от любопитния ни поглед.

Все пак в социалните мрежи се завъртяха няколко снимки, публикувани от гости на бляскавото събитие. Сред тях са както родителите на Първата дама, така и много известни лица от бизнеса, политиката и светските среди.

Мелания Тръмп, един кожен панталон и поредният моден гаф

Мелания, къде ти е панталонът

Първата дама със секси гаф

От кадрите виждаме също, че Мелания е избрала за повода тъмносиня рокля с дълъг ръкав, декорация от блестящи камъни и дълбоко, но приемливо деколте.