От няколко дни Мелания Тръмп е вече бивша Първа дама на САЩ. Мнозина са на мнения, че денят на инагурацията на Джо Байдън е бил най-щастливия в живота й, защото сложи край на преструвките й с Доналд Тръмп. А всички очакваме скоро да разберем истината за отношенията им.

Доналд Тръмп, Мелания Тръмп и как президентът защити Първата дама

Когато Доналд защити Мелания

И това доживяхме

Една друга истина за Мелания обаче вече е факт - тя е най-нехаресваната и непопулярна Първа дама в съвременната история на САЩ. Според изследване, направено от CNN, в края на мандата на Доналд Тръмп тя събира 47% повече неодобрение сред група хора, които са дали мнението си за нея и в началото на мандата.

Според анализа на данните, госпожа Тръмп е имала най-високо одобрение през 2018 г., когато се появи на първата щатска вечеря, както и на погребението на Барбара Буш, но без съпруга си.

Снимка 515564

Източник: GettyImages

Въпреки че Мелания все пак напусна Белия дом с по-голямо одобрение, отколкото бившия президент, тя повежда една отрицателна класация. Според данни на CNN, тя е по-нехаресвана от Мишел Обама (69% одобрение), Лаура Буш (67%) и Хилъри Клинтън (56%).

Мелания Тръмп, Джил Байдън, Ашли Байдън и какво разкри бъдещата "първа дъщеря" за Белия дом

Финалният гаф на Мелания

Не сме очаквали друго

С това доскорошната Първа дама постави отрицателен рекорд, който не е особена изненада на фона на настроенията в Белия дом в последните четири години. А сега предстои да разберем дали и как Мелания ще успее да излъска имиджа си и най-вече - да заблести със собствена светлина.