Краят на президентския мандат на Доналд Тръмп е все по-близо и това значи, че скоро Мелания няма да бъде Първа дама, а Иванка - съветник на президента. Със сигурност обаче тези две дами ще продължат да са действащи лица в медийното пространство, защото знаят как да привличат интереса към себе си.

Мелания Тръмп, напускането на Белия дом и ще издаде ли Първата дама книга с мемоари

Какво си е наумила Мелания

Планове за близкото бъдеще

Наскоро се заговори, че съпругата на все още законния американски президент най-вероятно ще се захване с издаването на мемоари, свързани предимно с четирите й години в Белия дом, но и с пътя й до там. На тази книга се възлагат надежди, че ще бъде така желаното от Мелания ново начало, с което ще може да тръгне по различен път от общия й с Доналд.

Ние пък нямаме търпение за всички разкрития, които ще бъдат поместени между кориците на мемоарите. А още по-нетърпеливи ставаме и от предположенията, че и дъщерята на Тръмп - Иванка също се готви да събере мислите и чувствата си в автобиография.

Снимка 511763

Източник: GettyImages

Тя вече има две книги зад гърба си и подобен ход от нейна страна не би бил особена изненада. А този път акцентът ще е върху работата й като съветник на президента с основната идея да опровергае всички критики по свой адрес, които чу и прочете в последните години.

Неведнъж в медийното пространство се засяга и темата за враждата между Иванка и Мелания Тръмп. А ако дъщерята на президента наистина иска да чисти имидж и да започне своя политическа кариера, значи вероятно ще внесе яснота и по този въпрос и ще чуем поне нейната гледна точка, предава Daily Mail.

Доналд, Мелания и Барън Тръмп, частното училище Pine Crest и къде ще живее семейството след Белия дом

Колко на юг ще е новият дом на семейство Тръмп

Нов дом и ново училище

Преди дни пък бившата служителка на Първата дама Стефани Уолкъф, която издаде и книга с разкрития от Белия дом, обвини публично Иванка в това, че всячески се е опитвала да изземе задълженията на Мелания. Тя дори я нарича "микс от глупост и злоба". Затова определено ще ни е интересно да чуем и мнението на съпругата на Тръмп за цялата тази драма.