Последният път, когато видяхме Доналд и Мелания Тръмп заедно, бе по неприятен повод - на погребението на майката на бившата Първа дама на САЩ на 18 януари. Годината пък започна ударно за бизнесмена, който участва в поредната предизборна надпревара. Разликата този път обаче е, че съпругата му не е с него на събитията из щатите.

Мелания Тръмп и Доналд Тръмп пред поредно предизвикателство - още едно погребение в семейството

Още едно погребение в семейството на Доналд и Мелания Тръмп

Кого загубиха бившият президент и бившата първа дама на САЩ

Това не е особена изненада след всички скандали и съдебни дела, в които името на Доналд Тръмп бе забъркано напоследък. Очевидно Мелания не желае да петни и своето име, а присъствието й на събитие на Националния архив доказа, че тя продължава да функционира по-скоро като самостоятелна единица, отколкото като част от семейство.

Има обаче и още една важна причина госпожа Тръмп да не придружава съпруга си на предизборната обиколка. Според The Mirror, съпругата на бившия американски президент е приоритизирала своята роля на майка и иска да направи всичко възможно, за да защити сина си Барън от негативни отношение, каквото често виждаме към неговия баща.

Снимка 552118

Източник: GettyImages

Преди години Мелания Тръмп бе редом до Доналд именно заедно с наследника им, но сега господин Тръмп излиза сам на сцената срещу противниците си. Очевидно ентусиазмът на бившата Първа дама да участва в предизборните кампании е стихнал сериозно покрай всички обвинения, които получи съпругът й. А и е спорен въпросът дали й се връща отново в Белия дом.

Мелания Тръмп отново иска да е център на внимание

Мелания е готова за нови изненади

Какво е намислила този път

Освен това съпругата на Доналд Тръмп има още едно сериозно оправдание за отсъствието си по време на първичните победи на съпруга си. Все пак нейната майка почина преди дни и вероятно тя още е в траур и няма желание да попада в светлините на прожекторите. Въпреки това най-вероятно ще видим Мелания Тръмп поне веднъж по време на кампанията, защото иначе липсата й ще бъде тълкувана много крайно.