Последните няколко дни бяха доста напрегнати не само за Първото семейство на САЩ, но и за най-големите световни лидери. Причината бе срещата на Г-7, която се състоя във френския град Биариц.

Извън политическите теми, които се дискутираха в рамките на няколко дни, вниманието ни бе привлечени и от жените до политическите ръководители. А Първата дама на Щатите Мелания Тръмп отново намери начин да се превърне във водеща тема.

Този път съпругата на американския президент не използва добре познатата тактика с някой по-провокативен тоалет, а заложи на поведение, което предизвика огромен брой коментари в социалните мрежи.

Снимка 440347

Източник: GettyImages

На една от официалните снимки от 25 август виждаме Мелания в компанията на съпруга си, на канадския премиер Джъстин Трюдо и на Бриджит Макрон. На пръв поглед необичайна комбинация, но друго е по-необичайното в случая.

Доналд Тръмп, Мелания Тръмп, Джефри Епстейн и как са се запознали съпрузите

Истината, която Мелания Тръмп не иска да знаем

Явно има какво да крие

Госпожа Тръмп разменя целувка по бузата с Трюдо, докато междувременно държи ръката на съпруга си. А в неговия поглед четем, че май му е леко неудобно в тази ситуация...

Снимка 440379

Източник: GettyImages

И е просто неизбежно след тази снимка да не се сетим за една друга от преди няколко месеца, на която Иванка Тръмп гледа доста замечтано в Трюдо, въпреки че съпругът й беше наблизо. Явно канадският премиер си е слабост на дамите от фамилията.