Летните месеци обикновено са за почивка. Без значение дали ще изберем планина, или море, важното е да прекараме време, без да мислим за работата и проблемите си. Решена да се откъсне от работните си ангажименти, е и Диляна Попова.

Диляна Попова и секси екзотичната ѝ ваканция

Когато Диляна Попова е истинско морско изкушение

Нова доза чар и сексапил от родния модел

За радост на всички нас, Диляна Попова не спира да публикува снимки в профила си в Instagram. Божествено тяло, красив фон, пуснати мокри коси и замечтан поглед...

Точно това ни показват и последните кадри от родното Черноморие, където Диляна обикновено си почива лятото. Виждаме я да позира по бански и, без съмнение, изглежда много секси по мексикански, както самата тя отбелязва.

Толкова, че само за няколко часа снимките ѝ събраха няколко хиляди харесвания - ясен показател за мнението на последователите й.

По всичко личи, че Диляна Попова е в перфектна форма за лятото, а и как иначе - след интензивните тренировки, на които се подлага.

Диляна Попова отново е секси по бански

Диляна Попова отново е секси по бански

Поредна екзотична ваканция за модела

А ние за пореден път ѝ завидяхме: от една страна, за дългата почивка на морето, от друга - за ослепителния начин, по който изглежда.