Преди дни 26-годишната изпълнителка на хита "Savage" спечели три награди Грами, с което надмина очакванията на всички, включително и самите нейни. Но пък в момента изглежда още по-ентусиазирана и готова за нови успехи.

Бионсе, Тейлър Суифт, Megan Thee Stallion, Били Айлиш и жените, които превзеха наградите Грами 2021

Жените, които превзеха наградите Грами

Кралицата отново е на върха

"Винаги съм мечтала да участвам на (церемонията) Грами, но да спечеля три награди? Все още не мога да повярвам. Това означава, че трябва да работя повече от всякога. Сега трябва да постигна по-големи цели", цитират звездата от Bang Showbiz.

Пред The Times тя споделя, че посланието на хита й "Savage" е точно това - можем да бъдем, каквито поискаме. Стига да го желаем. А на нея определено не й липсва хъс да трупа нови успехи и вероятно ще постигне целите си.

Звездата си спомня с вълнение и за големия ден на наградите. Разказва как новината за първия приз подранява и я хваща неподготвена - още не била облякла роклята за церемонията.

"Бях в такъв шок, нямах идея какво да кажа..." По същия начин се чувства и когато разбира за другите две отличия, въпреки че предварително записва речта си на бележки.