Последната година бе трудна и необичайна за всички ни, а всеки потърси и намери своя начин да се съхрани и да продължи напред. Със сигурност подкрепата на близките е най-важната в подобни моменти, но може да има и други виновници усмивката да се върне обратно на лицето ни.

За Меган Маркъл 2020 г. определено бе най-трудната досега. Освен напускането на кралския двор и установяването в САЩ, тя и съпругът й принц Хари преминаха и през тежката загуба на второто си дете. И всичко това на фона на световната пандемия и самоизолация.

Въпреки че вече официално не е част от кралския двор, съпругата на принц Хари продължава да изпълнява функциите си като патрон на благотворителната организация Mayhew, която осигурява подслон и грижа на животни. А нейният директор наскоро сподели пред медиите, че двете с бившата актриса се чуват често.

Снимка 516196

Източник: GettyImages

И в разговорите им Меган винаги акцентира на това колко важни са за нея двете й кучета и каква голяма подкрепа й оказват в трудните моменти, които в последните месеци не бяха никак малко, предава HELLO.

Неслучайно и домашните любимци на семейството позират с тях за коледната картичка, която разпратиха на избран кръг от хора по празниците. А Маркъл се надява повече хора да разберат колко е важно да имаш животинка вкъщи и каква голяма опора може да ти бъде. Иска и да насърчи повече хора да осиновяват от приюти, вместо да купуват от магазини.

Принц Хари, Меган Маркъл, социалните мрежи и промяната, която искат да предизвикат

Промяната, която Хари и Меган искат

Няма място за компромиси

Затова и сме сигурни, че съпругата на принц Хари ще продължи да развива своята дейност в подкрепа на животните и на територията на САЩ. А междувременно ще се радва на любовта и подкрепата, които й дават нейните верни кучета.