Точно си бяхме помислили, че бащата на Меган Маркъл се е отказал от медийните изяви и се е примирил, че няма да бъде част от живота на дъщеря си, когато идва поредната изненада. Томас Маркъл се появи в ефира в предаването Good Morning Britain, за да разясни какви са отношенията му с херцогинята в момента.

Бащата на Меган отново стреля директно с тежки обвинения. По думите му, той всеки ден пише на дъщеря си и я умолява да се чуят или поне да отвърне на съобщенията му, но досега все остава без отговор.

Томас Мaркъл толкова се е отчаял, че дори смята да прибегне до един малко странен ход - да помоли кралицата за съдействие. Според него, тя ще успее да стопи ледовете между него, Меган и принц Хари - зетя, когото никога не е виждал.

За целта той е изпратил не едно и две писма до двореца. И се надява да получи отговор с последващи от него действия съвсем скоро - по Коледа. Защото, според него, това е празник, на който всички семейства трябва да бъдат заедно, а кралицата има силата да вземе подобно решение.

На нас пък това ни прозвуча като изпросена покана за празнуване заедно с кралското семейство...

И да му се иска на господин Маркъл, със сигурност няма да го огрее. Поне докато обяснява в национален ефир, че дъщеря му винаги е била властна и контролираща, но никога не е била груба, както сега. А поведението й кара нейният баща да се чувства като призрак, въпреки че според него той не заслужава това, пише Daily Mail.

Томас Маркъл - бащата на Меган Маркъл, с първо интервю

Бащата на Меган Маркъл с първо интервю

Ето какво разкри Томас Маркъл

Томас Маркъл завършва изповедта си с признанието, че много обича дъщеря си и много му тежи, че тя не иска дори да го чуе. Все пак се надява, че след като стане майка през пролетта, ще омекне и ще реши да го запознае както с Хари, така и с внука му.