Както всяка уважаваща себе си известна дама, до чието име мнозина слагат определението "модна икона", и Меган Маркъл не се грижи сама за стила си. Особено откакто е в ролята на херцогиня, а не на Рейчъл Зейн от "Костюмари", е необходимо особено внимание върху начина, по който се облича.

Именно това е основната задача на една от близките приятелки на Меган, която е и нейна лична стилистка. Джесика Мълроуни се грижи за визията й от години, когато позираше на червения килим на филмови и светски събития. А днес облича Маркъл за официалните кралски ангажименти. 

Меган и Джесика са дългогодишни приятелки

Източник: Facebook / Nicole Benisti

Меган и Джесика са дългогодишни приятелки

Стилистката на Меган си признава, че следи изкъсо стила на основната й конкурентка Кейт Мидълтън, но и полага всички усилия, за да не обвинят Маркъл в плагиатство на идеи и тоалети.

Херцогинята на Кеймбридж обаче е най-добрият пример за подражание на бившата актриса по време на нейната трансформация в кралска особа, която минава и през цялостна промяна на гардероба. А за да се превърне в такъв пример, Мидълтън дължи много на своята дългогодишна стилистка - Наташа Арчър.

Кейт и Джесика на сватбата на Меган и Хари

Източник: FAcebook / Proud To Be West Indian

Кейт и Джесика на сватбата на Меган и Хари

Но Меган и Кейт са и доста различни, особено по отношение на любимите дизайнери и марки, на които залагат. Мидълтън е голям фен на Alexander McQueen, Stella McCartney, Burberry, Mulberry и, разбира се, Zara. Джесика и Маркъл пък често се спират на Givenchy, Aquazzura, Strathberry, Safiyaa.

Меган Маркъл и Кейт Мидълтън - коя е любимката на кралица Елизабет Втора

Как Меган детронира Кейт

Любимката на кралицата е ясна

Мълроуни е пределно наясно, че върху модните избори на Меган се обръща все повече внимание и това е неизбежно и за в бъдеще. А една от целите на стилистката е външният вид на Маркъл да е ненатрапчив, за да не отклонява вниманието от нейните "важни задачи като част от кралското семейство".