Две седмици преди рождения ден на Меган Маркъл на пазара излезе поредната книга, посветена на нея и връзката й с принц Хари, както и с английското кралско семейство. Revenge: Meghan, Harry and the war between the Windsors ("Отмъщение: Меган, Хари и войната в Уиндзор") вече е бестселър на Sunday Times.

Принц Уилям, Кейт Мидълтън, принц Чарлз, Камила и пожеланията им за рождения ден на Меган Маркъл

Честити ли кралицата рождения ден на Меган

От кого получи поздравления съпругата на принц Хари

Книгата на Том Бауър е описвана като "скандална" от много медии във Великобритания.

Не така обаче смята полубратът на Меган, който поздрави автора й. "Том Бауър, смятам, че сте свършил страхотна работа", каза Томас Маркъл-младши по време на участието си в GB News.

Newsweek цитират и ревюто на Мелани Рийд в британския The Times. "Дългата 400 страници разрушителна творба е толкова безмилостна, че започваш да съжаляваш херцогинята на Съсекс." И добавя, че старателно изградения бляскав имидж на Меган "не оцелява до петата страница".

Снимка 581446

Източник: GettyImages

Според книгата на Бауър Меган е използвачка, която съзира в Хари идеалния инструмент за собственото си издигане и нанася непоправими щети на хилядолетна монархия.

Снимка 330861

Източник: GettyImages

Рийд все пак напомня, че авторът на Revenge: Meghan, Harry and the war between the Windsors е известен със скандалните биографии на известни личности, които никога не получават одобрение от хората, за които се отнасят.