Днес Меган Маркъл навършва 41 години. Това едва ли е голям повод за празник във Великобритания, където отношението към херцозите на Съсекс след напускането им на страната не е особено великодушно.

Меган Маркъл на 41

Меган Маркъл в 35 факта

Защото някой днес има рожден ден

Някои членове на кралското семейство обаче не пропуснаха публично да честитят на Меган.

Първи бяха принц Уилям и Кейт Мидълтън. "Желаем честит рожден ден на херцогинята на Съсекс", гласи текстът в официалния им Twitter профил. Той е придружен със снимка на Маркъл от службата в катедралата "Сейнт Пол" по време на честванията за Платинения юбилей на кралицата.

Минути по късно Twitter профила на принца на Уелс и херцогинята на Корнуол също честити празника на Меган. Пожеланието беше съвсем същото с изключение на емотикона с червени балони, с които беше придружен.

Чарлз и Камила също бяха избрали снимка от службата в "Сейнт Пол" - единственото публично събитие, на което принц Хари и Меган Маркъл присъстваха по време на тържествата за Платинения юбилей на Елизабет II.

Снимка 553105

Източник: GettyImages

Според информацията на Hello Меган ще празнува в семеен кръг в дома си в Монтесито, Калифорния. Което означава, че 41-ият й рожден ден ще е в компанията на принц Хари и двете им деца - Арчи и Лилибет.