Противно на много очаквания, че херцозите на Съсекс ще се опитат да привлекат вниманието върху себе си по време на визитата си във Великобритания, това не се случи. Те бяха видени едва на едно от официалните събития за платинения юбилей.

В катедралата "Сейнт Пол"

Източник: GettyImages

В катедралата "Сейнт Пол"

След като присъстваха на тържествената служба в катедралата "Сейнт Пол", Хари и Меган не се включиха нито в публиката в съботния концерт, нито в неделните тържества, завършващи пред Бъкингамския дворец.

Двамата не са работещи членове на кралското семейство и това отчасти обяснява отсъствието им. Злите езици обаче говорят, че отношенията Хари с брат му принц Уилям, както и семейството му, продължават да са обтегнати.

На този фон съвсем закономерно херцозите на Съсекс отбелязаха тихо и в домашна обстановка първия рожден ден на дъщеря си Лилибет. Тя обаче получи публични пожелания от кралицата, принц Чарлз и Камила, както и принц Уилям и Кейт.

Принц Хари, Меган Маркъл и ще отседнат ли при принцеса Йожени за Платинения юбилей на кралицата

Кой подготвя изненада за Хари и Меган

Къде ще се завърнат двамата за Платинения юбилей на кралицата

Тъй като замъкът Фрогмор, където са отседнали Хари, Меган и двете им деца, е само на километри от Уиндзорския дворец, от People предполагат, че кралица Елизабет най-после се е запознала с внучката си, кръстена на нея. Лилибет е галеното име, с което я е наричало семейството й като малка.