Визията на Меган Маркъл е един от най-коментираните акценти от посещението им с принц Хари в Южна Африка. Херцогинята на Съсекс демонстрира безупречен стил, въпреки че все още не е върнала формата си отпреди бременността.

Тя се появи отново и с няколко тоалета, които вече сме виждали, което е честа практика и за Кейт Мидълтън. Но дяволът е в детайлите и при Меган забелязахме една интересна подробност, която я различава от вечната й претендентка.

На кадри от кралското посещение в Кейптаун забелязваме, че Маркъл не носи големия си годежен пръстен с три скъпоценни камъка. Него тя е заменила с доста по-дискретно бижу с тюркоаз на същия пръст.

Снимка 445229

Източник: GettyImages

И няма как да не се запитаме защо. А отговорът е много прост - всичко е стратегия. Меган не иска всички да гледат пръстена, който е знак на сериозно благосъстояние.

Особено когато се среща с деца и жени в неравностойно положение и живеещи в трайна бедност, жестът на Маркъл е знак, че иска да я приемат като равна, а не като нещо повече от тях, защото има бижу за десетки хиляди, пише ELLE.

Мишел Обама, Меган Маркъл и защо бившата Първа дама се възхищава на херцогинята

Защо Мишел Обама е фен на Меган

Силна женска подкрепа

Мидълтън също сме виждали без големия й годежен пръстен, но по време на трите й бременности, когато си има основателна причина да го свали - подуването на пръстите. А Меган отново показа, че е с един ход напред по пътя към всеобщата любов.