И 2019 г. няма да мине без кралска сватба. Този път в ролята на младоженка е лейди Габриела Уиндзор. Въпреки че знаем прекалено малко за нея, вече на всички е ясно, че венчавката й е сложена на кантар с тази на Меган Маркъл.

51-ва по линията за наследяване на трона, дъщерята на принца и принцесата на Кент, ще мине през олтара в добре познатата ни църква Сейнт Джордж в двореца Уиндзор. Нейният бъдещ съпруг е финансистът Томас Кингстън.

Двамата са сгодени от миналия август, а сватбата ще се проведе през тази пролет, като точната дата все още не е оповестена.

Лейди Габриела Уиндзор ще бъде булка на 37 години, точно както Меган. И сме сигурни, че приликите между двете и най-важните дни в живота им въобще няма да спрат дотук.

Особено след като стана ясно, че и вечерният прием след венчавката ще бъде едно към едно с този на херцога и херцогинята на Съсекс - във Frogmore House, пише Express.

Има обаче една основна разлика между двете кралски сватби - предстоящата ще бъде в много по-тесен семеен и приятелски кръг, няма да бъде излъчвана в целия свят и, нищо чудно, дори да не видим как ще изглежда лейди Габриела като булка. Списъкът с гостите също е доста различен, а кралица Елизабет Втора ще бъде големият отсъстващ.

Меган Маркъл, принц Хари и един необикновен Свети Валентин

Защо Хари и Меган ще са разделени на Свети Валентин

Любовта си е любов, но принцът си е принц

Присъствието на Хари и Меган на кралската сватба също е под голяма въпросителна, но не заради предполагаема вражда между двете дами, а по простата причина, че през април Маркъл ще стане майка и, нищо чудно, двете събития да съвпаднат.