Този Свети Валентин ще бъде първият за принц Хари и Меган Маркъл в ролите на съпруг и съпруга. Но това не значи, че се готвят за големи и романтични празненства. Дори напротив - бъдещите родители няма да са заедно на празника на любовта.

Точно на 14 февруари принц Хари ще бъде в полярните части на Норвегия заедно с Кралските военноморски сили. Целта на това необичайно посещение е традиционната тренировъчна сесия Exercise Clockwork. Тя се прави всяка година, за да се подобри издръжливостта на военнослужещите и техните възможности да реагират, когато са поставени при екстремни условия.

Снимка 403221

Източник: iStock

Денят на влюбените Хари ще прекара с хората под пагон в ролята на ръководител на военноморските сили, която прие от своя дядо принц Филип. Вероятно той ще се включи и в някои от тренировките. А вечерта се очаква да бъде заедно с бременната Меган, за да отбележат все пак празника, пише Daily Mail.

Меган Маркъл, принц Хари и кой ще им помага за бебето

Защо Меган не иска да е като Кейт

И как Маркъл смята да отглежда бебето си

Принц Хари участва с подобен род събития от години и бракът му с Меган Маркъл няма как да наруши традицията. А и двамата с Уилям неведнъж са доказвали, че любовта си е любов, но задълженията не подлежат на коментар. Така например съпругът на Кейт Мидълтън също бе далеч от нея на рождения й ден и това не е голяма драма, а напълно в реда на нещата.