Когато Меган Маркъл трябва да прикове вниманието върху себе си, винаги го прави по най-впечатляващия начин. Преди ден за първи път я видяхме на официално събитие от месеци насам и тя наистина изглеждаше забележително.

Меган Маркъл вече има договор с агенцията на звездите William Morris Endeavor

Нищо не може да спре Меган Маркъл

Херцогинята на Съсекс с пореден професионален успех

На 16 май вечерта херцогинята на Съсекс присъства на наградите на фондация Ms. Foundation Women of Vision Awards. 41-годишната Меган получи статуетка лично от основателката на фондацията Глория Стейнем за приноса й в овластяването на жените и момичетата.

На събитието, което се състоя в Ню Йорк, тя пристигна със съпруга си принц Хари, както и с майка си Глория Рагланд. Меган беше избрала да облече елегантна златна рокля Johanna Ortiz със средна дължина, комбинирана със златисти сандали, както и една от гривните на принцеса Даяна.

Снимка 618598

Източник: GettyImages

Оказва се, че роклята съвсем не е избрана случайно - през 2023 г. се отбелязва златният юбилей на наградите Women of Vision, така че изборът на Меган Маркъл е съвсем уместен. А като момиче от Калифорния, златистото стои чудесно на херцогинята.

Феминисткото списание Ms. Magazine е създадено през 1972 г. от активистката Глория Стейнем. Година по-късно започват да се раздават и наградите, които празнуват хора, допринесли за равноправието на половете и правата на жените, и момичетата, припомнят Hello.