Днес, 10 януари, е първият официален ангажимент на херцогинята на Съсекс за 2019 г. Меган Маркъл посети благотворителната организация Smart Works, която помага на жени в неравностойно положение да се реабилитират в обществото и да се преквалифицират. Предлага на дамите и подходящи дрехи за интервютата за работа, на които им се налага да ходят.

И като заговорихме за дрехи, няма как веднага да не обърнем внимание на избора на Маркъл. Въпреки вече видимо напредналата си бременност, Меган не изневерява на стила си и елегантността.

Снимка 399430

Източник: GettyImages

Изчистена и доста прилепнала черна рокля на марката Hatch, комбинирана с бежово палто Oscar de la Renta и... едни доста нестандартни обувки.

Въпреки ниските температури в Лондон, Меган не остави любимите си токчета, този път - доста по-екстравагантен модел от всички, с които сме я виждали досега. Анималистичният принт определено си пасва с останалата част от тоалета, но и безспорно е доста дързък избор.

Снимка 399427

Източник: GettyImages

Херцогинята сякаш с нетърпение чака всеки свой самостоятелен ангажимент, за да бъде цялото внимание върху нея и да го използва по възможно най-добрия начин.

Снимка 399425

Източник: GettyImages

Меган Маркъл, Кейт Мидълтън, Мари датска и най-скъпият кралски гардероб

За какво Меган похарчи половин милион

Кейт просто бледнее

Единственият проблем в подобни случаи е, че няма как акцентът върху визията да не измести този от дейността на бременната Меган. А и тя уж това се опитва да избегне, пък все намира начин да провокира вниманието ни. Сигурни сме, че й харесва.