Наскоро стана ясно, че Меган Маркъл е готова да стартира своя подкаст. Очаква се началото му да бъде това лято, като за момента е известно само, че ще изследва значими обществени теми, както и че ще носи името Archetypes (Архетипи).

Принц Хари, Меган Маркъл, каузата за справедливост и награда на NAACP

Поредното признание за Хари и Меган

Имат своите заслуги

Според източници, онлайн предаването на херцогинята ще "разследва стереотипите, пред които са поставени жените в съвременния свят и които се превръщат в пречка за тяхното развитие в обществото".

Меган ще се опита да проследи и разкрие произхода на тези стереотипи, провеждайки нецензурирани разговори с жени, засегнати от темата.

В предаването ще гостуват и антрополози и историци, чиято задача ще е, наред с Меган, да търсят корените на ограниченията пред жените. Или ако цитираме самата херцогиня: "Да разберем как изобщо сме стигнали до тук."

Заглавието на подкаста е и препратка към името Archewell - организацията с нестопанска цел, основана през 2020 г. от Меган Маркъл и принц Хари.

Плановете за предстоящия подкаст бяха потвърдени за първи път на 17 март. Меган и Хари обявиха многогодишно партньорство между стрийминг платформата Spotify и тяхната продуцентска компания Archewell Audio още през 2020 г., чиято цел е "да изградят общност чрез споделен опит, разкази и ценности."

Меган Маркъл, Саманта Маркъл, Томас Маркъл и на чия страна застана бащата на двете сестри

Ще влезе ли Меган наистина в съда

След като и собствения ѝ баща е срещу нея

Още тогава херцогът и херцогинята на Съсекс обявиха колко държат на подкаста - като начин за изразяване. "Защото ни напомня да отделим малко време, да се концентрираме и наистина да се заслушаме в значимите неща", казаха Хари и Меган в съвместно изявление.