Въпреки че Меган Фокс е призната за една от най-привлекателните и стилни знаменитости, през последните месеци тя си отнесе немалко критики заради избора ѝ на облекло.

Меган Фокс разкрива как е отмъстила на един от бившите си

Ето как отмъщава на бившите си Меган Фокс

Актрисата може да бъде наистина лоша

Наскоро снимка на актрисата, облечена с прилепнало горнище, подчертаващо гърдите ѝ, предизвика вълна от коментари, доста от които неодобрителни. Меган Фокс обаче дава да се разбере, че щом става въпрос за личния ѝ стил, не се притеснява просто да се носи по течението. И ни най-малко се колебае един ден да носи широки и свободни дрехи, а на следващия някоя "гола" рокля.

"Сега просто експериментирам с това да обличам наистина големи дрехи или такива, които просто не са толкова предизвикателни. Но освен това има и част от мен, която е в настроение да бъде гола в този ден", споделя актрисата в интервюто си за WWD Magazine.

Пред изданието Меган Фокс разкрива още, че в момента не следва "един постоянен стил", защото предпочита да избира облеклото си според това как се чувства. И това е напълно разбираемо, предвид, че сега тя е на етап, в който преоткрива какво е да изразява себе си чрез дрехите.

Актрисата не крие това, така, както не се притеснява и да си признае, че в началото на кариерата си е имала "странна връзка с модата", тъй като е била сексуализирана и рано се е сблъскала със славата.

"Дълго време бягах от модата и носех само спортни долнища или дрехи за тренировка и никога не исках да изразявам себе си", издава още Меган Фокс.

Във фотосесията за списанието обаче я виждаме в съвсем различна светлина - уверена и секси да позира в дрехи, които я карат да се чувства себе си.

На кадрите, които актрисата е споделила в Instagram профила си, тя показва няколко различни визии. За първата носи дълги рокля и палто, които не подчертават много тялото ѝ, но пък оформят доста елегантна комбинация. На следващата снимка я виждаме малко по-предизвикателна, облечена в асиметрична черна рокля.

Меган Фокс и Machine Gun Kelly пред огромно изпитание

Неочакваното и шокиращо признание на Меган Фокс

Какво са преживели актрисата и половинката ѝ

На третия кадър актрисата пък е закачлива и напомня на кукла, с розовото разкроено палто, което носи, докато на четвъртия е в съвсем другата противоположност - строга, но по разчупен начин, облечена с бяла риза с яка и черно сако.