Няма да ни омръзне да ги гледаме, а на тях няма да им омръзне да ни се показват - това е положението с Меган Фокс и Machine Gun Kelly. Нищо че някой път да цъкаме с уста, че не бива така.

Меган Фокс, Machine Gun Kelly и интимните й признания за секса

Меган Фокс откровено за секса с Machine Gun Kelly

Подробностите ни идват в повече

Вчера, 12 септември, двамата влюбени се появиха заедно на червения килим на видео музикалните награди на MTV - VMAs.

Актрисата е силно казано облечена, защото прозрачната й рокля разкрива щедро перфектните й форми, както и блестящото бельо, което единствено прикрива това, което не е нужно всички да виждаме.

Снимка 546254

Източник: GettyImages

Музикантът пък отново не изневери на екстравагантния си стил избирайки бляскав костюм в ярко червено. Но най-красивото бижу и допълнение към визията му е самата Меган, от която отново не свали ръце. Разбираме го - и ние да бяхме на негово място...

Снимка 546255

Източник: GettyImages

След като преминаха по червения килим, Фокс и Kelly излязоха и на сцената на наградите, но този път поотделно. Актрисата и Кортни Кардашиян представиха закриващото изпълнение на половинките си, като заявиха на всеослушание, че това са бъдещите бащи на децата им.

Кортни Кардашиян, Травис Баркър и как музикантът преодоля страха си от летене

Травис Баркър се жертва в името на Кортни

Любовта му дава крила

Е, все още нямаме потвърждение дали това бе просто закачка или двете красавици наистина искат да родят деца на настоящите си половинки. Но сме сигурни, че любимото им занимание е именно да се упражняват в правенето им.