Майли Сайръс е способна да се забърка в какво ли не, но честно казано не предполагаме, че ще даде името си на нещо за ядене. Но ето, че го направи.

Майли Сайръс и колко време певицата не си е мила косата

Когато Майли Сайръс скандализира и с личната си хигиена

Колко време певицата не си е мила косата

Клиентите на веригата за бързо хранене Chipotle отскоро могат да поръчат бурито, което носи името на Майли Сайръс.

Бурито е мексиканско ястие, по-скоро сандвич, което представлява завита в тънка питка (тортила) плънка. Името му идва от испанската дума burrito (малко магаренце) Сигурно защото завитият сандвич е заприличал на някого на ухото на магаре.

А какво общо има Майли с буритото? Историята започва след една закачка в Tik Tok. Клип, публикуван от веригата в социалната мрежа, показва опаковано бурито с името на Майли.

Текстът към видеото гласи: "Ако Майли Сайръс коментира това, ще кръстим бурито на нейно име и ще го включим в приложението ни". Певицата реагира бързо: "Само ако го наречете "Гуакамолето е екстра, както и буритото Майли".

Така идеята, тръгнала на шега, става реалност. От Chipotle се отнасят напълно сериозно и скоро след това качват снимка в Twitter, на която виждаме, че буритото Майли вече е добавено в приложението им.

Известното вече в цял свят бурито "Майли" е с плънка от бял ориз, черен боб, зеленчукова фахита, печен и пикантен доматен сос, маруля и гуакамоле. Ястието съдържа 1030 калории и се предлага на цена от 8,75 долара.

Ариана Гранде, Майли Сайръс, Лиъм Хемсуърт - някои от звездите, които избраха веган диетата

Звездите, които избраха веган диетата

От суета или по морални причини

Сандвичът е вегетариански, въпреки че тя вече не спазва веганска диета. "Трябваше да включа риба и омега-3 мастни киселини в живота си, защото мозъкът ми не функционираше правилно", каза Сайръс в интервю за подкаста на Joe Rogan Experience през септември, цитирана от People.