Хубавото на татуировките е, че не само известните личности могат да си ги позволят. Те не са спортна кола, така че и ние можем да им се радваме.

Майли Сайръс, Лиъм Хемсуърт и какво сподели певицата за развода

Съжалява ли Майли Сайръс за брака с Лиъм Хемсуърт

Осъзнати грешки

Но татуировките на известните определено будят по-голям интерес, защото всеки се чуди какво ли означават или пък дали не са посветени на някого. Майли Сайръс пък е от онези популярни лица, които имат мастило под кожата, и то не никак малко.

От шоуто на Джими Кимъл разбираме, че дори самата тя не знае колко точно татуировки има по тялото си. Майли участва в игра, в която заедно с неин много голям фен трябваше да отговорят на въпроси, свързани с... нея.

И по този начин да се провери дали е възможно един фен да познава любимия си изпълнител по-добре от самия него. Сред въпросите беше и този за татуировките на Майли Сайръс и колко точно са те.

Фенът, който очевидно не знае чак такива подробности, предположи, че са 27. Майли пък съвсем откровено заяви, че няма никаква представа. Е, двамата може и да не знаят, но Джими Кимъл е друга бира.

Майли Сайръс, Лиъм Хемсуърт и как певицата гледа на любовните раздели в живота си

Защо Майли Сайръс не плаче за мъже

И “студена” жена ли е тя

Водещият очевидно разполага и с тази информация, защото заяви, че татуировките на Майли Сайръс са общо 74. Това пък изненада дори изпълнителката, а и нас самите, защото това са си доооста драсканици и убождания.