Последните седмици се шуми доста около разрива в отношенията между Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт. Официално знаем, че са решили да се разделят, но не и защо.

Майли Сайръс,  Лиъм Хемсуърт и какво се случва с двамата след новината за раздялата

Ще се развеждат ли Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт

Може би това не е краят

Разбира се, веднага тръгнаха какви ли не слухове около възможните причини, като едната е, че 26-годишната изпълнителка е изневерила на актьора.

Всичко това е вбесило Майли Сайръс, която използва профила си в Twitter, за да каже своята истина. Майли приема напълно това, че личният ѝ живот е обект на такъв интерес и се чувства отговорна да бъде искрена с феновете, които винаги са я подкрепяли.

"Нямам какво да крия" е част от написаното от изпълнителката. Тя продължава с признанията, че когато е била по-млада, е употребявала наркотици, изневерявала е на тогавашните си половинки и е правила какви ли не щуротии.

Майли Сайръс дори осъзнава, че в мрежата в момента има повече нейни голи снимки, отколкото има която и да било друга жена. Всичко това тя отчита като допуснати грешки, но относно връзката си с Лиъм Хемсуърт е категорична, че няма какво да крие и винаги е била 100% отдадена на взаимоотношенията си с него.

Майли Сайръс, Лиъм Хемсуърт и разводът им

Краят на Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт

За поредните непреодолими различия става въпрос

"Мога да призная много неща, но това, че бракът ми с Лиъм е приключил, защото съм му изневерила, не е от тях", написа Майли. Тя завършва с уверението, че е различен човек от този, когото помним преди няколко години, защото е пораснала и е научила много.