След като обяви раздялата си с Лиъм Хемсуърт, Майли Сайръс стана толкова палава, че откровено ни е трудно да проследим какво се случва с любовния ѝ живот. Напоследък обаче певицата все по-често демонстрира все по-близки отношения с един единствен мъж - австралийския музикант Коди Симпсън.

Майли Сайръс, новото й гадже Коди Симпсън и защо певицата е в болница

Кой прави серенада на Майли Сайръс в болницата

Някой май пак е влюбен

То не бяха серенади в болницата, то не бяха позьорски снимки на двамата в Instagram. Сякаш за да дразни все повече и повече все още законния си съпруг Лиъм, Майли изглежда повече от щастлива в компанията на новото си гадже.

И ако до момента сме имали дори и малко съмнение, че Майли наистина ходи с този симпатичен австралиец, то последното видео, качено като история в профила на Коди Симпсън, разсейва всички въпросителни. 

На него виждаме двете влюбени гълъбчето да лежат един до друг в леглото. Използвайки стикери, които придават на лицата им вид на Жокера, двамата разсъждават на глас в спалнята, докато в един момент не си пускат езици и не започват да се мляскат. С това видеото свършва, но съдейки по целувката, склонни сме да вярваме, че това не е единственото нещо, което са правили в леглото.

В края на миналата седмица Коди Симпсън сподели, че отношенията му със Сайръс са "различно изживяване от връзките му в миналото", пише Billboard.

Лиъм Хемсуърт, Майли Сайръс и какво мисли за новото й гадже Коди Симпсън

Реакцията на Лиъм Хемсуърт за новото гадже на Майли Сайръс

И има ли нова жена до него