Преди около два месеца Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт ни изненадаха с новината, че се разделят, още преди да са празнували първата годишнина от сватбата си. Последва кратката връзка на певицата с Кейтлин Картър, а преди дни разбрахме, че новата й любов е австралийският музикант Коди Симпсън.

И през цялото това време не чухме нищо за Хемсуърт. Той предпочете да запази мълчание, да не коментира случващото се в любовния му живот и се отдаде на приятни мигове със семейството си.

Но новината за новия мъж в сърцето на Сайръс неизбежно е стигнала и до него. Близки на Хемсуърт споделят, че той e приел равнодушно, че все още законната му съпруга търси щастието си при други мъже.

Снимка 447171

Източник: GettyImages

Явно отношенията помежду им са охладнели доста преди официално да съобщят за раздялата си и вече няма място дори и за ревност. А Лиъм иска само най-доброто за Майли, независимо кой ще й го даде.

Нейните близки обаче я познават добре и знаят, че и тази връзка няма да продължи дълго. Тя просто иска да бъде себе си и да се забавлява. Иска човек, с когото да се чувства добре, без големи думи и обещания, пише ELLE.

Майли Сайръс, новото й гадже Коди Симпсън и защо певицата е в болница

Кой прави серенада на Майли Сайръс в болницата

Някой май пак е влюбен

Самият актьор в момента не се среща с друга жена, но е отворен за срещи и нова връзка. А докато чакаме да видим Лиъм в компанията на новa любима, Сайръс не спира да публикува провокативни снимки със Симпсън. И въпросът няма все пак да има развод продължава да бъде без отговор...