Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс са звездната двойка, която няма как да не даваме за пример. Двамата са заедно от повечето от две десетилетия, имат наистина силно и сплотено семейство, а напук на голямата възрастова разлика, се забавляват истински един с друг.

Майкъл Дъглас, Катрин Зита-Джоунс и как отбелязаха общия им рожден ден

Признанията на Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас

Съдбата си знае работата

На 18 ноември 2000 г. актьорите стават законни съпруг и съпруга на церемония в Plaza Hotel. Едва пет месеца по-рано Дъглас се е развел с предишната си жена Диандра Лукър, но няма никакво съмнение, че 31-годишната тогава Катрин е жената на живота му.

И оказва се да се ожени за нея е най-правилният избор в живота му. А за всички тези 21 години Дъглас и Зита-Джоунс преминават през какви ли не житейски трудности, шестмесечна раздяла, но и много незабравими моменти, които често споделят и с милионите си последователи в социалните мрежи.

По случай годишнината от сватбата актьорът спази семейната традиция и публикува видео с избрани кадри от годините, запечатали различните емоции на двойката - от първия им сватбен танц, през многото звездни моменти на червения килим, любимите ваканции и още по-любимите моменти на нежност у дома.

Зита-Джоунс пък публикува черно-бял кадър с думите: "Честита годишнина, Майкъл. За 21 години ти винаги ми пазиш гърба. Повече от 21 години ние имаме нашата любов. Обичам те".