Датата 25 септември е специална за семейството на Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс. Дори и хора, които не вярват в съдбовните срещи, ще се съгласят, че тук няма случайност.

Катрин Зита-Джоунс, бракът с Майкъл Дъглас и каква е неговата тайна

Тайната на брака на Майкъл Дългас и Катрин Зита-Джоунс

Има на какво да ни научат

Родени на една и съща дата - 25 септември, точно през 25 години, вече повече от 20 години брак - двамата са доказателство, че любовта е по-силна от всичко.

В празничния ден и двамата не пропуснаха да споделят емоциите си със своите последователи в социалните мрежи и отново станаха вдъхновение и пример за многобройните си фенове.

"Честит рожден ден на мен. Честит рожден ден на него! Честит рожден ден на моя съпруг и съпругата му", започна поста си Катрин Зита-Джоунс и завърши с неизменното "Обичам те". Майкъл Дъглас пък се върна в далечната 1998 година по време на филмовия фестивал в Довил, когато всъщност е била първата им среща.

"Разбрах, че сме родени в един и същи ден. Когато открих, че тя обича голфа, осъзнах, че всичките ми мечти са се сбъднали. Бях късметлия. Толкова съм впечатлен от нейната интелигентност, чувство за хумор и работна етика", призна актьорът. "Честит рожден ден, Катрин - много те обичам!", завърши емоционалния си пост.

Катрин Зита-Джоунс, Майкъл Дъглас, Дилън, Карис и специалният повод за нова фамилна снимка

Какво се случва с дъщерята на Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас

Фамилията Дъглас има какво да каже

Няма как да за пореден път да не се присъединим към благопожеланията на техните почитатели. Нека още дълги години се радват на такава любов.