Мауро Икарди определено беше една от надеждите на аржентинския футбол. Казваме беше, защото той така и не успя да разгърне потенциала си, какъвто пък според критиците му липсва.

Всеки има право на мнение, но факт е, че последните месеци са доста тежки за Икарди, защото не играе редовно заради неразбирателството си с ръководството на Интер. Това обаче май въобще не притеснява 26-годишния футболист, който засне провокативна фотосесия със съпругата си Уанда.

Снимките са семпли, без много детайли, които да отвличат погледа и вниманието, и стилно черно-бели.

На повечето от тях Маури Икарди е чисто гол.

Уанда, известна с миналото си в порно индустрията, също не му отстъпва, макар да няма нищо общо с образа си от филмите за възрастни. Разбира се, всичко е с идеята да бъде секси, а не просто пошло разголване. И май им се получава.

От социалните мрежи не става ясно каква е целта на фотосесията, но не прилича на рекламна, защото отсъства всякакво натрапчиво продуктово позициониране, освен скъпия автомобил.

Прави впечатление обаче, че от средата на март всички снимки в профила на футболиста са черно-бели, което може и да е някакво скрито послание към феновете.