От години се знае, че Матю Пери има доста проблеми, като в мемоарите си, както и в интервю за списание People, разкрива повече за зависимостта си от алкохола и наркотиците.

Матю Пери, зависимостта му към алкохол и опиоиди и признанията му, че едва не е загубил живота си

Матю Пери разкрива цялата истина за себе си

Откровеното признание на актьора за проблемите му с наркотиците

И докато животът му е бил поставен на карта на няколко пъти, актьорът, добил популярност от сериала "Приятели", е трябвало да се справя и с други лични проблеми. Като например връзките с жените. Миналата година той развали годежа си с Моли Хървиц.

В интервюто си Пери споделя, че въпреки това все още мечтае да бъде съпруг и баща. За предишните си връзки актьорът признава, че в даден момент винаги е опитвал да намери нещо нередно у партньора си, за да скъса с него.

Но всъщност невинаги е имало такова нещо. Просто той е бил уплашен от перспективата да бъде унижен по някакъв начин от тях. От The New York Post припомнят, че през годините Матю Пери е имал връзки с Лизи Каплан, Ясмин Блийт и Джулия Робъртс.

В момента Пери е в търсене на сродната си душа, като едно от нещата, които търси у една жена, е да бъде финансово независима. Това е така, защото на няколко пъти се е опарвал от жени, които не се интересуват от него, а от парите му.

Матю Пери, Кортни Кокс, "Приятели: Отново заедно" и какво сподели актрисата за колегата си

Признанието, което направи Кортни Кокс за Матю Пери

Притесненията на актьора по време на снимките на "Приятели: Отново заедно"

А като изключим добрите и постоянни доходи, следващата жена до актьора трябва да бъде красива не само отвън, но и отвътре. Да бъде грижовна и да го подкрепя. Матю Пери признава, че е имал страх от това да се влюби, но благодарение на интензивна терапия е успял да го преодолее.