По принцип не е обичайна гледка човек, който се занимава програмиране и компютри, да е много активен в ежедневието си. Камо ли да спортува редовно.

Мeta, Марк Зукърбърг и VR очилата, които ще видим през октомври

Каква изненада ни готви Meta през октомври

Новата виртуална реалност е тук

Разбира се, и от това "правило" има много изключения. Оказва се, че Марк Зукърбърг е едно от тях. Създателят на Facebook обаче не е запален по фитнес или пък плуване, а по ММА.

В профила си в Instagram милиардерът публикува видео, от което се вижда, че тренира заедно с Кай Ву - един от дебютантите в UFC. А това се оказва светлина, в която едва ли някой е очаквал да го види.

И не само ние сме останали впечатлени от уменията и показаното от Зукърбърг. Джо Роугън, който е един от редовните коментатори на MMA двубои, също изрази учудването си. Според Complex, той е споделил, че е много щастлив от това, което вижда.

Всъщност, Марк Зукърбърг е бил гост в Joe Rogan Experience, където е пояснил, че е открил страстта си към този спорт по време на пандемията. След като е сондирал мнения сред приятели и познати е започнал да тренира с Дейв Камарило.

Робърт Патинсън, Дженифър Лорънс, Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс, Марк Зукърбърг - знаменитости, които живеят в скромни домове

Знаменитости, които живеят в скромни домове

Коя от тях още си пази караваната

И милиардерът не смята, че основният въпрос е как е започнал да тренира, а защо не го е направил много по-рано, защото според него това е най-якият спорт.